dilluns, 12 d’octubre del 2015

ART PREHISTÒRIC

             Ja situats en el context de la Prehistòria, anem a centrar-nos en el que més ens atrau, el seu art. He triat aquesta presentació bastant senzilla i completa per a iniciar-nos. Com és un tant llarga, anirem asssimilant-la a poc a poc.

ART PREHISTÒRIC from Assumpció Granero

               Ací us deixe també un enllaç a una web sumament interessant perquè ens explica amb més deteniment en què  consisteix l'art rupestre i com està fet: rupestreweb

                A continuació volia deixar-vos una presentació més exhausta sobre les coves d'Altamira i he trobat aquesta que, a més a més, ens situa en el medi físic d'aquella època.


Las Pinturas de Altamira from Gustavo Balcazar

              Sobre les coves de Lascaux us deixe aquest enllaç http://blogs.sapiens.cat/socialsenxarxa/categoria/historia/2-prehistoria/2-el-paleolitic/ que és del professor de Socials Vicente Moreno que ens exposa els continguts formidablement i, a més a més, de servir-vos per a aquest tema podem passejar per la història de les civilitzacions, la cultura i l'art.

                Per curiosejar sobre datacions i autories us deixe aquests altres:
http://pierrettepierrot.blogspot.com.es/2012/06/les-pintures-del-castillo-podrien.html

                I, com n'hi ha una bona mostra d'art en diferents útils per a la caça, us deixe un enllaç a una altra web per a aclarir conceptes com puga ser la del propulsor:
http://perso.wanadoo.es/hondero/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada